The Cottage

Dit 150 jaar oud, traditioneel Saban zomerhuis is net helemaal vernieuwd. Voortreffelijk gelegen, in het centrum van Windwardside, is het ongeveer twee minuten lopen naar winkels, restaurants, duik winkels, postkantoor en banken. Zittend op de veranda aan de voorkant, kunt u over de oceaan uitkijken en ook genieten van het zicht op het dorpje. De patio aan de achterkant geeft een prachtig uitzicht op de top van Mt. Scenery, die met een hoogte van ongeveer 950 meter een van de hoogste punten in de Caribbean en ook in Nederland is.

Zomerhuis karakteristieken

 • grote koelkast en fornuis
 • microwave oven
 • toaster en koffiezet apparaat
 • haardroger
 • mixer
 • I huis muziek/ipod speler
 • eettafel en parasol voor dineren buiten
 • dvd-speler met dvd collectie
 • cd-speler met cd collectie
 • mobile telefoon (voor gebruik op Saba, minuten voor rekening van huurder)
 • barbeque-grill
 • terras meubilair
 • baby uitrusting: krib, wandelwagen, baby rugdraagzak
Huur tafieven voor Altea zomerhuis, Windwardside, Saba
Het huur plan staat vakantiegangers toe om te kiezen uit het een slaapkamer/een badkamer pakket of twee slaapkamers/twee badkamers pakket. Het verrijbaar rolbed in de woonkamer geeft slaapgelegenheid voor twee personen.

Twee-slaapkamers, twee badkamers (totaal 4 personen)
Wekelijkse tarief voor 7 nachten$1239.00 inclusief lokale regerings toelagen
Dagelijks tarief voor aanvullende dagen$178.00 inclusief lokale regerings toelagen
Dagelijks tarief (minimaal 3 dagen)$195.00 inclusief lokale regerings toelagen tax

Een-slaapkamer, een badkamer (totaal 2 personen)
Wekelijkse tarief voor 7 nachten$1020.00 inclusief lokale regerings toelagen
Dagelijks tarief voor aanvullende dagen$150.00 inclusief lokale regerings toelagen
Dagelijks tarief (minimaal 3 dagen)$170.00 inclusief lokale regerings toelagen tax

EXTRA PERSONEN - Voeg per extra persoon (kinderen onder 10 jaar geen extra kosten) de volgende tarieven toe aan de reeds hierboven genoemde tarieven
$65.00 bij een wekelijks tarief
$30.00 bij een dagelijks tarief

Vanaf januari 2010 verzoekt de Saba Natuur Stichting (Saba Nature Foundation) de huur huiseigenaren op Saba om een bijdrage van $1.00 per dag per vakantieganger tecollecteren van de huurder(s) . Dit bedrag wordt meteen overgemaakt door de huiseigenaren aan de Stichting (SNF) die het geld gebruikt voor het onderhoud van de wandelpaden.


Reserveringen
Reserveringen kunnen worden gemaakt per email:
janlyj@gmail.com of per telefoon: +1 540 885 3345 /+1540 255 1286
Een betaling van een voorschot van 25% van het totale bedrag zorgt voor de reservering. Het totale bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst betaald te zijn. Betalingen kunnen worden gedaan met behulp van Paypal, een betrouwbaar website. Nadat uw datums zijn vastgelegd, zullen de huiseigenaren, u via Paypal in rekening brengen. U hoeft geen Paypal rekening te hebben voor deze service.
Wij accepteren VISA of Mastercard credit kaarten, & Pay Pal.

Annuleringspolis:
45 dagen voor aankomst = totale terugbetaling
30 - 45 dagen voor aankomst = 75% terugbetaling
15 - 30 dagen voor aankomst = 50% terugbetaling
Annuleringen voor de week van Kerstmis worden niet terugbetaald.

Wat is de beste tijd voor een bezoek?

Saba kent het hele jaar door mooi weer. Het hoog seizoen loopt van november tot april. Saba ligt in het orkaan gebied en dat seizoen is van eind juni tot het midden van November.

Verschillende vliegtuigmaatschappijen hebben vluchten naar Princess Juliana Airport (SXM) on St. Maarten. Neem vandaaruit de 12 minuten durende vlucht met Winair naar Saba.

Ook gaan er veerboten, The Edge of Dawn II, naar Saba. Meer informatie hierover kunt u vinden op Sabactransport.com en Sabatourism.com

Saba airport and runway
Duiken en Snorkelen:

Saba is omgeven door adembenemende, beschermende (door de regering) onderwater park systemen. Mensen komen van over de hele wereld om hier te duiken. Er zijn drie duikwinkels die duikuitrusting verschaffen en duiklessen geven.

De twee winkels die wij aanbevelen zijn:
Sea Saba
Saba Deep
Bergklimmen en Wandelen:

Geniet bij elke bocht van prachtige vergezichten. Het merendeel van Saba is vrij steil, echter de wandelpaden zijn erg goed aangegeven. Volg wandelpaden door ongerepte plantengroei naar de top van Mt. Scenery of ontdek het regenwoud van Saba, vloedmeren aan de kust, en historische ruines.
Flora & Fauna:

Een natuurlijk wonderland: In Saba's weelderige begroeiingen en berg landschap zijn prachtige tropische planten en beesten te vinden. Vanaf het terras van het zomerhuis, gedurende een wandeling, of op een diep regenwoud avontuur, waar je ook kijkt, je vind een verrassing achter elke hoek. Vergeet niet je camera mee te nemen.
All photographs and works diplayed on this site subject to copyright 2008.
Site Design by bluehouse-design.com